• Home »
  • Ontwerp uw eigen droomtuin!

Ontwerp uw eigen droomtuin!

Bunt Groen maakt natuurlijk graag samen met u een prachtig ontwerp voor uw nieuwe tuin. Maar misschien heeft u al een prima idee hoe dat ontwerp eruit moet komen te zien, of wellicht wilt u gewoon eens wat verschillende opties uitproberen. Dan is onze online tuinontwerp software echt iets voor u! Klik op onderstaande button en start direct met tekenen!


 
Met onze tuinontwerp software kunt u geheel gratis uw droomtuin samenstellen… en zoals u in de video kunt zien is het nog hartstikke leuk om te doen ook!

Kies bijvoorbeeld één van de vele tegelsoorten voor uw terras, voeg een stukje gras toe, maak uw keuze uit tientallen soorten bloemen, planten en bomen en sleep ze op de gewenste plek, voeg een tuinhuis, speeltoestel of waterpartij toe en laat uw tuin tot leven komen!

Wilt u even kijken hoe uw tuinset er op een andere plek uit ziet? Klik erop en versleep hem gewoon naar de gewenste plek! En twijfelt over de afmetingen van het zwembad? Klik op de rand en maak het gewoon een stukje groter!

Staat alles op de juiste plek? Klik dan op het 3D icoon en krijg direct een levensechte weergave van uw nieuwe tuin! En is alles naar wens? Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte om uw droomtuin te realiseren.