De uitvoering van gazon aanleggen door Bunt Groen

‍Wilt u een nieuw gazon laten aanleggen? Ook dan kunt u vertrouwen op de kennis en vaardigheden van Bunt Groen. Wij verzorgen de aanleg van uw nieuwe gazon van A tot Z. We zullen onder andere de oude graszoden verwijderen, grond frezen en graszoden leggen. Ook voor speciale toepassingen als het leggen van mollengaas onder uw gazon of de installatie van een robotmaaier kunt u op bij ons terecht. Lees verder als u meer wilt weten over onze werkwijze bij een nieuw grasveld aanleggen. Natuurlijk kunt u ons ook direct bellen of mailen voor advies of het maken van een afspraak.

Advies op maat

Een fraai gazon aanleggen is nog niet zo makkelijk als dat het lijkt. Zo moet u erop letten dat u de juiste soort gras kiest. Er zijn bijvoorbeeld speciale grassoorten om op te sporten en te spelen, maar ook schaduwgras of siergras behoort tot te mogelijkheden. Wij bespreken vooraf uw wensen voor het nieuwe gazon en bekijken uw tuinsituatie. Vervolgens bepalen we aan de hand daarvan welke grassoort we gebruiken. Een ander belangrijk onderdeel is het voorbereiden van de grond, zodat het gras goed kan groeien. Heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Een gazon aanleggen

Wat kunt u van ons verwachten wanneer u ons hoveniersbedrijf inschakelt voor het aanleggen van een gazon? We starten met het verwijderen van de oude graszoden. Vervolgens zullen wij de grond frezen en verwijderen we de steenpuin en wortels. Wanneer het terrein mooi effen ligt, kunnen we beginnen met het aanleggen van graszoden. Wilt u mollengaas laten aanbrengen in uw tuin? Dan zal dit onder de grasmat worden gelegd.

Gazon leggen en de kosten

Wilt u direct Bunt Groen inschakelen voor het aanleggen van een nieuw gazon? Heeft u nog vragen over onze aanpak? Of wilt u meer weten over de kosten? Benader ons dan via 0488 232 030 of 06-29391460, mail naar info@buntgroen.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen voor de aanleg van een nieuw gazon te bespreken.

Om bezoekersaantallen te meten, maakt deze website gebruik van cookies. Als je deze website blijft gebruiken, ga je hier automatisch mee akkoord.