TUINONDERHOUD? BEL BUNT GROEN!

Het onderhoud van uw tuin door Bunt Groen
Wilt u het tuinonderhoud laten verzorgen door een allround hoveniersbedrijf? Dan zit u helemaal goed bij Bunt Groen. Zowel bedrijven als particulieren in Neder-Betuwe, Tiel, Wageningen en Veenendaal en omgeving kunnen bij ons terecht voor vakkundig tuinonderhoud. Wilt u onze hovenier periodiek laten langskomen voor het onderhoud van uw tuin? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten! Lees verder voor meer informatie over het uitvoeren van tuinonderhoud en de prijzen. Natuurlijk kunt u ook direct bellen of mailen voor advies of het maken van een afspraak.

Ieder seizoen een mooie tuin met tuinonderhoud
Wilt u ieder seizoen kunnen genieten van een mooie tuin? Dan schakelt u Bunt Groen in voor tuinonderhoud. Wanneer u uw tuin in de beste conditie wilt houden, is het belangrijk dat de tuin regelmatig wordt onderhouden. Wanneer u niet de tijd, kennis en vaardigheden in huis heeft om dit te doen, biedt ons hoveniersbedrijf uitkomst. Wij nemen de verzorging van uw complete tuin op ons. Wij snoeien de bomen en heesters, scheren uw heg, voeren gazononderhoud uit en zorgen voor bemesting. Daarnaast nemen wij ook het onderhoud van bijvoorbeeld uw terras en tuinverlichting voor onze rekening. Wij zorgen er zo voor dat uw tuin er hele jaar door prachtig uitziet.

Tuinonderhoud en de prijzen
Wilt u onze hovenier op regelmatig langs laten komen voor het onderhoud van uw tuin of bedrijfstuin? Dan is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Uiteraard bepaalt u zelf hoe vaak u onze hovenier langs wilt laten komen. Kiest u bijvoorbeeld voor tuinonderhoud in het voor- en najaar of wilt u ons vaker langs laten komen. Wilt u meer te weten komen over het afsluiten van een onderhoudscontact, het tuinonderhoud en de prijzen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies en een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op
Wilt u uw tuin laten doen door Bunt Groen? Of heeft u behoefte aan advies en wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-481316 of 06-29391460. Mailen is ook mogelijk via info@buntgroen.nl. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u meer informatie te geven over het tuinonderhoud.

EFFICIËNTE UITVOERING

Uw (bedrijfs)tuin in elk seizoen er perfect laten uitzien

Wij verzorgen voor u het snoeien van bomen, scheren van uw heg en gazondonderhoud.

Ook voor het verzorgen van uw bedrijfstuin. Voor een positief effect op uw werknemers.

Regelmatig onderhoud zorg voor een perfecte conditie van uw (bedrijfs)tuin.

BEL ME TERUG