Wij verzorgen graag het terugkerende onderhoud van jouw droomtuin.

Wil je het onderhoud van jouw tuin liever uitbesteden aan échte vakhoveniers? Laten we dan eens kennismaken. Bunt Groen is specialist in het onderhouden van tuinen. Dit doen we voor bedrijven en particulieren in de regio. Heeft jouw tuin regelmatig aandacht nodig of is een voor-en najaarsbeurt voldoende? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. We bieden allerlei opties, zodat jouw tuin in elk seizoen er op z’n mooist bij ligt.

Contact met Bunt Groen

Mogelijkheden

In tuinonderhoud

Bunt Groen biedt verschillende vormen van tuinonderhoud aan. Alles is compleet afhankelijk van de beplanting en de omgeving. Elk seizoen én iedere tuin vraagt om unieke aanpak. Wil je graag het hele jaar door genieten van je tuin en deze ook in de winter in goede conditie houden? Dan is regelmatig onderhoud een goed idee. In de meeste gevallen komen wij regelmatig of seizoensgebonden langs. Zo is jouw tuin het hele jaar door mooi groen!

Om bezoekersaantallen te meten, maakt deze website gebruik van cookies. Als je deze website blijft gebruiken, ga je hier automatisch mee akkoord.