Bunt Groen, de allround hovenier in Veenendaal

Bent u op zoek naar een vakkundige hovenier in Veenendaal of omgeving die u kan voorzien van advies op maat? Dan zit u helemaal goed bij Bunt Groen. Wij zijn een allround hoveniersbedrijf dat klaar staat voorparticulieren en bedrijven in regio Veenendaal die behoefte hebben aan professioneel tuinadvies. Wij bieden een totaalpakket en verzorgen onder andere een maatwerk tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wilt u meer weten over ons hoveniersbedrijf of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of te mailen.

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Veenendaal

Voordat we kunnen beginnen met het aanleggen van een nieuwetuin, moet er eerst een tuinontwerp voor uw tuin worden gemaakt. Onze hovenierkomt daarom vooraf bij u langs om al uw wensen in kaart te brengen. Daarnaast voorziet hij u van advies op maat. We denken samen na over de bestrating, verlichting en beplanting van uw tuin. Wanneer u akkoord heeft gegeven voor het ontwerp en de offerte, plannen we een datum waarop wij starten met de tuinaanleg in Veenendaal. Bij de tuinaanleg nemen we ieder aspect voor onze rekening. We verzorgen het grondwerk, de beplanting, de aanleg van een terras of gazon en de verlichting. Wilt u ook het tuinonderhoud in Veenendaal uithanden geven? Dan kunt u ook op onze hulp rekenen.

De voordelen van ons hoveniersbedrijf

Schakelt u ons hoveniersbedrijf in Veenendaal in voor een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud, dan houden wij u gedurende het hele project nauwgezet op de hoogte van alle werkzaamheden. Wij hanteren namelijk korte lijnen en maken duidelijke afspraken. Onze hoveniers werken netjes en zijn niet bang om lange dagen te maken. Zij zorgen er graag voor dat de tuinaanleg of het tuinonderhoud in Veenendaal zo snel mogelijk is afgerond, zodat u kunt genieten van uw tuin. We beschikken een uitgebreid machinepark met moderne machines die ons daarbij helpt.

Neem contact met ons op

Wilt u ook onze hovenier inschakelen voor een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze prijzen? Neem dan contact met ons op via 0488 232 030 of 06-29391460. Mailen is mogelijk via info@buntgroen.nl of u laat een bericht achter via het online contactformulier. Onze hovenier hoopt in Veenendaal zo snel mogelijk aan de slag te gaan met het tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud!

Om bezoekersaantallen te meten, maakt deze website gebruik van cookies. Als je deze website blijft gebruiken, ga je hier automatisch mee akkoord.