DE UITVOERING VAN TUINAANLEG DOOR BUNT GROEN

Wilt u een vakkundige hovenier inschakelen voor de tuinaanleg? Neem dan contact op met Bunt Groen!
Wij verzorgen graag de aanleg van uw nieuwe tuin. Al jaren staan wij klaar voor particulieren en bedrijven in onder andere Neder-Betuwe, Tiel, Wageningen en Veenendaal die hun droomtuin willen laten realiseren. Wij bieden een totaalpakket en nemen ieder onderdeel van uw nieuwe tuin voor onze rekening. Denk bijvoorbeeld aan grondwerk, de bestrating, verlichting, een gazon, vijver en afscheidingen. En zelfs voor de aanleg van een professionele beregening hebben wij de kennis en ervaring in huis. Meer weten over de aanleg van een tuin door ons hoveniersbedrijf? Lees dan verder!

Advies op maat
Wanneer wij uw tuin aanleggen, zijn uw wensen en ideeën zeer belangrijk voor ons. Wij willen namelijk een tuin uitvoeren die al de elementen bevat die u graag in een tuin ziet. Wilt u bijvoorbeeld een terras aanleggen? En welke bestrating heeft u daarbij in gedachte? Maar ook met de beplanting van uw tuin houden we ons uitgebreid bezig. De planten kunt u samen met onze hovenier bij ons uitzoeken. Deze planten en struiken zijn in onze eigen kwekerij gekweekt. Natuurlijk voorziet hij u van advies op maat over de verschillende planten. Ook de bestrating, verlichting en een eventuele vijver zoeken wij samen met u uit. We combineren uw wensen en ideeën met onze kennis en ervaring op het gebied van tuinaanleg en kunnen zo een prachtig resultaat neerzetten.

Het aanleggen van uw tuin
Wanneer we de elementen voor uw nieuwe tuin hebben uitgezocht, beginnen we met de uitvoering van de diverse tuinwerkzaamheden. We starten met het inmeten en vervolgens het grondwerk. De oude bestrating en planten worden eruit gehaald en de grond wordt voorbereid op het echte werk. Daarna kunnen we aan de slag met het straatwerk en de aanleg van een tuinafscheiding. Tevens zullen wij bijzondere elementen als een kleine vijver en tuinverlichting aanleggen. Tot slot kleden wij uw tuin aan met de door u uitgekozen bomen, struiken, bloemen en gras.

Tuinaanleg en de kosten
Voordat wij bij u beginnen met de uitvoering, wilt u uiteraard eerst meer weten over een tuin aanleggen en de kosten. Daarom kunt u contact met ons opnemen voor advies en een offerte. Benader ons via telefoonnummer 0488-481316 of 06-29391460. Mailen kan ook naar info@buntgroen.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een bericht achter te laten via het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u te voorzien van meer informatie over de tuinaanleg en de kosten.

EFFICIËNTE UITVOERING

Wij geven u deskundig advies op maat en verwerken uw wensen in de tuin

Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteitsproducten, duurzaam en milieuvriendelijk

Daarnaast beschikken wij over eigen materieel, waardoor wij flexibel zijn in onze planning

Na oplevering lopen wij met u de tuin door en kan het genieten beginnen in uw eigen samengestelde tuin

BEL ME TERUG