De vakhoveniers van Bunt Groen realiseren de aanleg van jouw droomtuin.

Het ontwerp van jouw droomtuin is gereed. De materialen en beplanting heb je reeds geselecteerd. Tijd om te starten met de aanleg van jouw tuin. Dat begint altijd met een heldere planning. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten. De aanleg wordt altijd uitgevoerd door onze vakhoveniers. Bovendien heb je altijd één vast aanspreekpunt voor jouw project. Dat is Wilmer. Is er iets of zie je liever iets anders? Gewoon even bellen, mailen of appen. We staan voor je klaar.

Contact met Bunt Groen

Mogelijkheden

In jouw tuin

Wellicht heb je het wel eens in een tuin gezien; een strakke veranda, toegangspoort, automatische tuinberegening of tuinverlichting. Vrijwel alles is bij ons mogelijk. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor jouw tuin. Bij Bunt Groen hebben we namelijk alles in huis om jou het hele jaar door te laten genieten van een mooie tuin. Leg ons je wensen voor en wij maken ze werkelijkheid.

Om bezoekersaantallen te meten, maakt deze website gebruik van cookies. Als je deze website blijft gebruiken, ga je hier automatisch mee akkoord.