Bunt Groen, de hovenier in regio Tiel

Wilt u een vakkundige hovenier in Tiel of omgeving inschakelen? Neem dan contact op met Bunt Groen, het allround hoveniersbedrijf uit Ochten. Wij houden ons bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen en parken. Wilmer Bunt, oprichter van Bunt Groen, staat samen met zijn gedreven team klaar voor bedrijven en particulieren die de aanleg en het onderhoud van hun tuin of bedrijfstuin uit handen willen geven aan een professional. Heeft u behoefte aan advies op maat? Of wilt u direct een afspraak maken met onze hovenier? Bel of mail ons dan!

Voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud op maat

Wilt u een mooi tuinontwerp laten maken? Wilt u een nieuw gazon of vijver laten aanleggen? Of wilt u uw complete tuin aan laten pakken? Dan kunt u rekenen op het vakmanschap van Bunt Groen. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis om een prachtig tuinontwerp te maken en de tuinaanleg in Wageningen te verzorgen. We starten met het maken van een tuinontwerp, waarbij wij uw wensen als uitgangspunt nemen. Daarnaast voorziet onze hovenier u van advies op maat. Vervolgens kunnen wij op de afgesproken datum beginnen met de tuinaanleg. Bunt Groen biedt een totaalpakket en verzorgt onder andere grondwerk, de aanleg van een terras, vijver of gazon, verlichting en beplanting. Wilt u het tuinonderhoud in Tiel ook uit handen geven aan een hovenier? Dan is Bunt Groen u ook graag van dienst.

Onze werkwijze

Schakelt u onze tuinman in Tiel in voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin? Dan kunt u altijd reken op advies op maat. Wij combineren uw idee├źn met onze kennis en vaardigheden om een prachtig resultaat neer te zetten. Heeft u gedurende het project vragen? Dan kunt u ons altijd bellen. Wij hanteren korte lijnen en maken graag duidelijke afspraken met u. U weet dus precies waar u aan toe bent. Ons hardwerkende team doet er alles aan om de tuinaanleg en het tuinonderhoud in Tiel zo snel mogelijk en netjes af te ronden. Voor een effici├źnte en nauwkeurige aanpak maken wij gebruik van onze moderne machines. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op!

Maak een afspraak met onze hovenier in Tiel

Schakelt u ons hoveniersbedrijf in Tiel in voor een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Heeft u behoefte aan advies? Of wilt u meer weten over onze tarieven? Bel ons dan via telefoonnummer 0488 232 030 of 06-29391460, mail naar info@buntgroen.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier. Onze hovenier in Tiel voorziet u dan graag van advies op maat over alle soorten tuinwerkzaamheden.

Om bezoekersaantallen te meten, maakt deze website gebruik van cookies. Als je deze website blijft gebruiken, ga je hier automatisch mee akkoord.