EEN TUINONTWERP DOOR BUNT GROEN

Bent u op zoek naar een vakkundig hoveniersbedrijf voor het maken van een tuinontwerp?
Ga dan aan de slag met Bunt Groen! Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven die een tuinontwerp op maat willen laten maken. Of dat het nu gaat om een kleine bedrijfstuin of een grote achtertuin met gevarieerde beplanting, wij zorgen graag voor een ontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet. Ons doel is om een tuin te creëren waarvan u nog jarenlang plezier heeft. Meer weten over onze werkwijze bij het maken van een tuinontwerp? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u voor meer informatie of het maken van een afspraak ook direct bellen of mailen.

Uw wensen als uitgangspunt
U schakelt ons hoveniersbedrijf in voor een tuinontwerp op maat. Wat kunt u dan van ons verwachten? We starten met een eerste gesprek met onze tuinontwerper bij u thuis. Tijdens het gesprek zetten we al uw wensen op papier. Wij nemen bij het maken van een tuinontwerp namelijk uw wensen als uitgangspunt. Wat voor type tuin heeft u in gedachte? Welke planten wilt u graag terug zien komen in uw tuin? En wilt u een grasmat of vijver laten leggen? Al deze wensen brengen wij in kaart, zodat wij deze kunnen verwerken in ons ontwerp. Uiteraard voorzien we u ook van advies over welke planten of bestrating u het beste kunt kiezen voor uw tuin.

Een tuinontwerp van onze tuinarchitect
Met uw wensen in gedachte maken we een tekening van de nieuwe tuin. Op basis van deze tekening stellen we direct een offerte voor u op. Vervolgens gaan we met deze offerte nog een keer bij u langs. We bespreken dan de tekening en de offerte, en bepalen een datum wanneer we aan de slag kunnen gaan. Daarnaast verzorgen wij een plan van aanpak, zodat u precies weet waar u aan toe bent gedurende het proces. Door nauw met u samen te werken en korte lijnen te hanteren, kunnen wij een prachtig resultaat neerzetten.

Neem contact met ons op
Wilt u direct onze tuinontwerper inschakelen om een tuinontwerp te laten maken? Of wilt u meer weten over hoe wij het ontwerp van een kleine tuin aanpakken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-481316 of 06-29391460. Mailen kan ook naar e-mailadres info@buntgroen.nl. Uiteraard kunt u ook een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u te voorzien van meer informatie over de mogelijkheden. Wilt u zelf alvast aan de slag gaan met uw eigen tuinontwerp? Maak dan gebruik van onze online tuinontwerp software!

Ontwerp uw eigen droomtuin

Bunt Groen maakt natuurlijk graag samen met u een prachtig ontwerp voor uw nieuwe tuin. Maar misschien heeft u al een prima idee hoe dat ontwerp eruit moet komen te zien, of wellicht wilt u gewoon eens wat verschillende opties uitproberen. Dan is onze online tuinontwerp software echt iets voor u! Met deze software kunt u geheel gratis uw droomtuin samenstellen… en het is nog hartstikke leuk om te doen ook! Klik op onderstaande button om direct te beginnen met tekenen of lees eerst wat meer over onze tuinontwerp software.

Samen met u bespreken we uw wensen. Aan de hand van uw wensen maken we een tuinontwerp opmaat.

Na het eerste gesprek ontwerpen wij het tuinontwerp

U ontvangt van ons een 3D tekening welke u op verschillende manieren kan bekijken

Na akkoord op het ontwerp gaan we aan de slag en is het ontwerp onze leidraad.

BEL ME TERUG