Bunt Groen realiseert voor jou een verrassend en creatief tuinontwerp.

Ben je op zoek naar een hoveniersbedrijf voor een verrassend en creatief tuinontwerp? Zoek dan niet verder en maak kennis met Bunt Groen. Graag realiseren wij de tuin van jouw dromen. Uiteraard beginnen we met goed luisteren, om vervolgens jouw wensen te vertalen naar een praktisch en stijlvol tuinontwerp. Hierbij profiteer je automatisch van onze uitgebreide vakkennis én ervaring op gebied van tuinontwerp. We denken actief met je mee en adviseren je bij de keuzes die je gaat maken. Zoals bijvoorbeeld wintervaste beplanting en de keuze van materialen. Zullen we binnenkort kennismaken?

Contact met Bunt Groen

Onze werkwijze

Het ontwerpproces

Voordat we beginnen met het ontwerpproces, gaan we eerst samen om tafel. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou thuis. Samen tasten we af wat jouw idealen zijn en proberen we een richting te kiezen. Uiteraard voorzien we je al direct van vakkundig advies. Zodra al jouw wensen op tafel liggen, kunnen we aan de slag met het tuinontwerp. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat jouw wensen worden omgezet naar een perfect tuinontwerp. Dit doen we twee-dimensionaal, maar ook in 3D. Zo krijg je een perfect beeld van jouw droomtuin.

Onze werkwijze

Het (beplantings) plan

Zodra het ontwerp door jou is goedgekeurd, maken we een plan van aanpak. In dit plan worden de keuze van planten, materialen en het tijdsbestek van de aanleg vastgelegd. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten. Bovendien heb je altijd één vast aanspreekpunt voor jouw project. Dat is Wilmer. Is er iets of zie je liever iets anders? Gewoon even bellen, mailen of appen. We staan voor je klaar.

Onze werkwijze

De aanleg

Zodra het tuinontwerp en het plan van aanpak door jou is goedgekeurd, beginnen we met de aanleg van jouw droomtuin. Uiteraard volgen we hierbij altijd het basisplan. Eerst beginnen we met de grondwerkzaamheden, om vervolgens te starten met de beplanting en de aanleg. Dit alles wordt uitgevoerd door onze vakhoveniers.

Om bezoekersaantallen te meten, maakt deze website gebruik van cookies. Als je deze website blijft gebruiken, ga je hier automatisch mee akkoord.