Terras aanleggen? Bel Bunt Groen!

Een nieuw terras laten aanleggen door Bunt Groen
Wilt u een terras laten aanleggen bij uw bedrijf of woning? Dan gaat Bunt Groen graag voor u aan de slag. Wij verzorgen uw complete tuin waaronder de aanleg van een nieuw terras. Natuurlijk nemen we bij het aanleggen van een terras uw wensen als uitgangspunt. We zoeken samen de stenen met u uit en voorzien u van advies. Wij zorgen voor een goed aangelegd terras dat niet zomaar verzakt en waarbij het regentwater goed kan weglopen. Meer weten over hoe wij een terras aanleggen aanpakken? Lees dan verder of neem direct contact met ons op door te bellen of te mailen.

De juiste stenen uitkiezen
Bunt Groen helpt u graag met een maatwerk terras aanleggen. Voordat wij aan de slag kunnen gaan, zullen wij eerst een aantal aspecten met u bespreken. Wat voor terras wilt u bijvoorbeeld laten leggen, want naast een tegelterras kunt u ook u ook een houten terras laten maken. Daarnaast moet u bepalen welke stenen (of houtsoort) u wilt gebruiken. Wij nodigen u uit om bij ons de gewenste stenen of tegels uit te zoeken. Tijdens uw bezoek voorziet onze hovenier u van advies. Hij informeert u over de verschillende voor- en nadelen van een specifieke steen en vertelt u welke tegel goed past bij uw situatie. Wanneer u de juiste stenen heeft uitgekozen, plannen we een datum voor de start van het aanleggen van het terras.

De aanleg van uw terras
Op de afgesproken datum beginnen we met de aanleg van het terras. Ons hoveniersbedrijf heeft alle ervaring, kennis en vaardigheden in huis om dit op een zorgvuldige en goed doordachte manier uit te voeren. We zullen daarom eerst uw tuin opmeten en een ontwerp maken. Tevens bekijken we de grond en zorgen we voor een goede basis. Wij houden bij de aanleg rekening met onder nadere de afvoer van het regenwater. Daarnaast nemen we maatregelen om een verzakking van uw terras te voorkomen. Op deze manier kunnen we kwalitatief terras realiseren.

Neem contact met ons op
Schakel vandaag nog ons hoveniersbedrijf in om een maatwerk terras te laten aanleggen. Neem contact op voor advies, een offerte of het maken van een afspraak door te bellen naar 0488-481316 of 06-29391460. Mailen kan ook via info@buntgroen.nl. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden van een terras aanleggen te bespreken.

 

TERRAS AANLEGGEN?
VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN