Bunt Groen, het hoveniersbedrijf in Wageningen

Wanneer u behoefte heeft aan een vakkundige hovenier in Wageningen of omgeving, bent u bij Bunt Groen aan het juiste adres. Bunt Groen, opgericht door Wilmer Bunt uit Ochten, verzorgt alle soorten tuinwerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen bijvoorbeeld voor een mooi tuinontwerp, de tuinaanleg, maar ook het tuinonderhoud. Wij hebben jarenlange ervaring er voorzien u ook graag van advies op maat. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u direct ons hoveniersbedrijf inschakelen in Wageningen? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen.

Alle soorten tuinwerkzaamheden

Wilt u graag uw droomtuin realiseren? Maar heeft u helaas geen groene vingers? Dan is Bunt Groen, de hovenier in Wageningen, u graag van dienst. Wij maken een prachtig tuinontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen. Over ieder element in uw nieuwe tuin wordt goed nagedacht. We bespreken bijvoorbeeld de bestrating, verlichting en beplanting. Gaat u uiteindelijk akkoord met het tuinontwerp en de offerte? Dan beginnen we zo snel mogelijk met de tuinaanleg in Wageningen. Bunt Groen biedt bij de tuinaanleg een compleet pakket van onder andere grondwerk, beplanting, de aanleg van een terras of gazon, verlichting, maar ook een goede afwatering kunnen wij verzorgen. Uiteraard wilt u uw nieuwe tuin in topconditie houden. Of misschien heeft u niet de tijd en kennis om uw tuin te onderhouden. U kunt ons hoveniersbedrijf dan ook inschakelen voor tuinonderhoud in Wageningen.

Profiteer van de voordelen van ons hoveniersbedrijf

Wat kunt u van onze hovenier in Wageningen verwachten? Bij ons hoveniersbedrijf weet u altijd precies waar u aan toe bent voor en tijdens het project. Wij maken namelijk duidelijke afspraken met u en houden de lijnen kort. Heeft u vragen over de gang van zaken? Of wilt u iets bespreken met onze hovenier? Dan kunt u ons altijd bellen. Ons gedreven team werkt zeer hard om de tuinaanleg of het tuinonderhoud in Wageningen zo snel mogelijk netjes af te ronden. De moderne, geavanceerde machines uit ons uitgebreide machinepark helpen ons daarbij.

Bel voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Wageningen

Wilt u de uitvoering van uw tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud uit handen geven aan onze vakkundige hovenier? Of heeft u behoefte aan advies op maat? Benader ons dan via 0488 232 030 of 06-29391460, mail naar info@buntgroen.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier. Maak dan direct een afspraak met onze hovenier in Wageningen.

Om bezoekersaantallen te meten, maakt deze website gebruik van cookies. Als je deze website blijft gebruiken, ga je hier automatisch mee akkoord.