Een nieuwbouw tuinlaten aanleggen

Zoekt u een hoveniersbedrijf dat de aanleg van een tuin bij nieuwbouw kan verzorgen? Dan bent u bij Bunt Groen aan het juiste adres. Wij voeren graag de complete tuinaanleg van uw nieuwbouwwoning uit. Bij de aanleg van een nieuwbouwtuin zijn er vaak verschillende bedrijven nodig om uiteindelijk de gewenste tuin te kunnen realiseren. Wanneer u Bunt Groen inschakelt, is dat niet noodzakelijk. Wij verzorgen namelijk een totaal pakket van onder andere ontwerp, grondwerk, terrasaanleg en tuininrichting. Samen met u gaan wij aan de slag om een droomtuin te verwezenlijken. Wilt u meer te wetenkomen over onze aanpak bij de aanleg van een nieuwbouw tuin? Lees dan verder. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor advies op maat of het maken van een afspraak.

Een nieuwbouw tuin naar wens

Wanneer u een nieuwe woning heeft laten bouwen, wilt u daar uiteraard ook een mooie tuin bij laten aanleggen. Veel mensen hebben echter niet de kennis en vaardigheden in huis om een mooie tuin te ontwerpen en in te richten. Gelukkig biedt Bunt Groen dan de hulp die u nodig heeft. Wij gaan graag aan de slag met de aanleg van zowel de achtertuin als voortuin van uw nieuwbouwhuis. Uiteraard willen wij voordat wij met de uitvoering beginnen alles weten over uw wensen. Kiest u voor een groene tuin of wilt u meer bestrating? En welke planten wilt u graag terugzien in uw tuin? Wanneer dit alles op papier is gezet en er een ontwerp is gemaakt, kunnen we een datum plannen voor de aanleg van uw nieuwbouw tuin.

Een tuin aanleggen voor nieuwbouw

Op de afgesproken datum starten wij met het aanleggen van de nieuwe tuin. De eerste stap is het uitvoeren van grondwerk, zodat de grond goed is voorbereid op het inrichten van de tuin. De tweede stap is, indien noodzakelijk, de aanleg van een drainage. Hiermee kan het waterniveau in de tuin gehandhaafd worden. Vervolgens gaan wij aan de slag met de bestrating, erfafscheiding en verlichting. Tot slot verzorgen wij ook de beplanting in de tuin.

Tuinaanlegnieuwbouw en de kosten

Wilt u meer weten over de kosten van tuin aanleg bij nieuwbouw? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarnaast kunt u ook om advies vragen of direct een afspraak maken via telefoonnummer 0488 232 030 of 06-29391460. Mailen kan ook naar info@buntgroen.nl of u laat een bericht achter via het online contactformulier. Wij hopen dan zo snel mogelijk contact met u op te nemen om de mogelijkheden voor uw nieuwbouw tuin te bespreken.

Om bezoekersaantallen te meten, maakt deze website gebruik van cookies. Als je deze website blijft gebruiken, ga je hier automatisch mee akkoord.